Evenimentul Apple de lansare a lui iPhone 5, Înregistrarea video!

Autor:  | Publicat în:  Apple 905 ori
<b>Evenimentul Apple de lansare a lui iPhone 5, Înregistrarea video!</b>Sunt sigur că atât fanii Apple, cât și cei care nu au la inima această companie doresc să vadă conferința de presă de aseară, dacă au ratat-o. Dacă s-a întâmplat să nu fiți conectați la live blogul nostru pentru conferința și ați ratat...

Sunt sigur că atât fanii Apple, cât și cei care nu au la inima această companie doresc să vadă conferința de presă de aseară, dacă au ratat-o. Dacă s-a întâmplat să nu fiți conectați la live blogul nostru pentru conferința și ați ratat și acest rezumat, atunci puteți urmări acum direct de la Apple toată conferința, înregistrată în format video. Ea e disponibila aici.

La final vă așteaptă și o surpriză, un mini concert al celor de la Foo Fighters, care chiar au modificat și niște versuri, astfel încât să integreze și Siri și Apple Maps în melodiile lor. în fine, ce pot spune că e Tim Cook nu e Steve Jobs și oricât s-ar chinui, el pare mereu crispat. Cât despre Phil Schiller și Jonathan Ive ei sunt mai bine recepționați de public, mai ales Ive, un adevărat geniu după părerea mea, el fiind omul care a creat designul pentru multe din terminalele Apple din ultimii ani.

A urcat pe scenă și un reprezentant Electronic Arts pentru a prezenta un joc pe noul iPhone și nu am avut parte de absolut nici un fail la această conferință de presă, spre deosebire de cea Nokia de exemplu. Evenimentul a durat 2 ore, a început la fix ora 20:00 a Romaniei ieri și dacă vreți să săriți direct la anunțul lui iPhone 5, pe la minutul 20 începe nebunia. Până atunci sunt prezentate cifre de vânzări și performanță Apple, în obișnuita lauda marca Apple. Veți mai vedea și prezentarea noului iPod Nano, a noului iPod Touch și a căștilor EarPods. Vizionare plăcută!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×