Evolio Neos, un nou terminal misterios gata de lansare la Începutul săptămânii viitoare; Iată un teaser!

2.274 ori
<b>Evolio Neos, un nou terminal misterios gata de lansare la Începutul săptămânii viitoare; Iată un teaser!</b>în acest weekend am descoperit un teaser Evolio pe contul de Facebook al CEO-ului companiei, Liviu Nistoran. Puteți vedea imaginea noului terminal mai jos, iar CEO-ul a inclus și mesajul "au mai rămas 48 de ore până la lansare". Numele telefonului...

în acest weekend am descoperit un teaser Evolio pe contul de Facebook al CEO-ului companiei, Liviu Nistoran. Puteți vedea imaginea noului terminal mai jos, iar CEO-ul a inclus și mesajul "au mai rămas 48 de ore până la lansare". Numele telefonului este Evolio Neos și am remarcat și alte câteva detalii.

în primul rând handsetul are un design rotunjit lateral, deci va sta bine în mâna utilizatorului, iar în zona din spate avem o cameră de 8 megapixeli cu blitz LED. în partea frontală avem butoane capacitive plasate sub display și ne intrigă extrem de mult ceea ce vedem pe ecran, nu pentru că buzele sunt senzuale, ci pentru că vedem o acadea, în traducere Lollipop. Evident, e aproape SF să visăm deja la un telefon cu brand local și Android 5.0 la bord, dar nu se știe niciodată.

Terminalul aduce cu o combinație între un Nokia Lumia și un Sony Xperia, la capitolul design și având în vedere corpul alungit, ne putem gândi la o baterie de mari dimensiuni aflată la interior. Debutul acestui model va avea loc luni, pe 10 noiembrie în cadrul unui eveniment dedicat, începând cu ora 10:30. Voi ce așteptări aveți de la acest produs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×