Exclusivitate: LG Fantasy/Miracle În imagini speciale pentru Mobilissimo.ro - fantezie pe gheață (Video)

9.097 ori
<b>Exclusivitate: LG Fantasy/Miracle În imagini speciale pentru Mobilissimo.ro - fantezie pe gheață (Video)</b>Mai țineți minte povestea cu romanul care vindea un telefon Windows Phone produs de LG și nelansat încă pe okazii? Ei bine, după ce povestea a ajuns mai departe și telefonul a fost cumparat de un membru al XDA Developers, care ne-a oferit un video...

Mai țineți minte povestea cu romanul care vindea un telefon Windows Phone produs de LG și nelansat încă pe okazii? Ei bine, după ce povestea a ajuns mai departe și telefonul a fost cumparat de un membru al XDA Developers, care ne-a oferit un video hands on acum sursa care a postat pe okazii primele imagini ne-a trimis o serie de fotografii cu LG Fantasy fără watermark dar și un nou material video. Zvonurile afirmă că telefonul se va numi LG Fantasy E740 sau chiar Miracle, iar device-ul il vedeti mai jos in acțiune.

Avem handsetul la dimensiunile originale ale fotografiei și ne putem face o idee mai bună asupra lookului său. Sursa noastră afirmă că smartphone-ul nu se mai afla în posesia sa și că el venea cu NFC, Windows Phone 7, dar îi lipsea giroscopul și dispune de un CPU de 1 GHz pentru a rula OS-ul Microsoft. Rețineți că acesta este un prototip și remarcați și camera de 5 megapixeli din spatele terminalului. Hardware-ul sau s-ar mai putea modifica în varianta finală, asta e clar.

LG Fantasy

Trebuie să recunosc că terminalul nu arată rău și îmi amintește ușor de HTC HD7 mai degrabă decât de LG Optimus 7, în completarea căruia vine LG Fantasy. Se zvonește că telefonul va avea un display NOVA WVGA de 4 inch, iar că procesorul va fi un Scorpion, dar din păcate sursa noastră nu ne-a vorbit și despre display. Se pare că handsetul va avea și o cameră VGA frontală și mă aștept că unitatea finală a lui LG Fantasy să ajungă și la MWC 2012, unde se va afla în mâna colegului Zsolt pentru un hands on detaliat.

Multumim sursei (Alex din Otopeni) pentru detalii!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×