6 telefoane misterioase HTC Își fac apariția: ghici ghicitoare ce-i?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.989 ori
<b>6 telefoane misterioase HTC Își fac apariția: ghici ghicitoare ce-i?</b>Cei de la Pocketnow au dat lovitura publicând imagini în premieră cu 6 noi telefoane HTC misterioase, pe care le puteți vedea mai jos. E foarte posibil să vedem terminalele prezentate la Mobile World Congress 2011 luna viitoare, dar până atunci să...

Cei de la Pocketnow au dat lovitura publicând imagini în premieră cu 6 noi telefoane HTC misterioase, pe care le puteți vedea mai jos. E foarte posibil să vedem terminalele prezentate la Mobile World Congress 2011 luna viitoare, dar până atunci să vedem ce fel de speculații sunt disponibile în acest moment în legătură cu ele.

Primul model, cel din imaginea de mai sus este un handset cu Brew MP la bord, platforma software produsă de Qualcomm. Designul său amintește de cel al lui HTC Smart, ceea ce ne duce cu gândul la un urmaș al acestui model. Apoi vine rândul unui alt HTC misterios, pe care îl puteți vedea mai jos, cu și fără branding Verizon, deoarece îl putem admira în 2 variante.

HTC fara butoane

Handsetului îi lipsesc butoanele și ne întrebăm dacă avem de-a face cu o tabletă cu dimensiuni reduse, în stilul lui Dell Streak. Lista de scăpări se continuă cu modelul care amintește de un Nexus One cu o cameră frontală. Mărimea display-ului ne duce din nou cu gândul la Nexus One, deci acesta ar putea fi un nou Google Phone, chiar dacă ar fi prea curând, după Samsung Nexus S. Prea bine acesta ar putea fi și urmașul lui Desire, Desire 2.

HTC Desire2 / HTC Nexus Two

Lista continuă cu un mid-end, probabil viitorul înlocuitor al lui HTC Aria, deci ar putea fi vorba de HTC Aria 2. Cum se vede și din imagine, telefonul dispune de un D-Pad optic, de o cameră frontală și de un ecran care probabil e de 3,2 inchi.

HTC Aria2

Nici fanii ecranelor gigant nu au motive să se plângă! Sau poate da? Terminalul cu ecran de 4,3 inchi din imagine, e indicat ca fiind destinat pieței din Asia, așa ne arată sigla minusculă din dreapta sus a telefonului, ea se regăseste și pe HTC Oboe, HD2-ul destinat pieței chinezesti. Cert e însă că aceesta rulează de această data Android, vede clar din butoanele de sub ecran.

HTC Oboe2

Ultimul din lista celor de la PocketNow.com este “mini me”-ul lui Nexus One, acesta îi seamănă perfect, dispune și de celebrul trackball cu led care a făcut deliciul developerilor, imediat ce aceștia au descoperit ca se poate modifica culoarea acestuia în cazul notificărilor alocațiilor create. De asemenea observăm că și acesta dispune de cameră frontală, iar ecranul e mai mic decât a lui Desire2, el fiind probabil de 3.2 inchi.

HTC Nexus mini

Mai aflăm și de brevetul pentru numele HTC Sensation, obținut în Germania, iar acest misterios smartphone ar putea fi un nou-venit sau doar un handset american rebranduit.

HTC Sensation

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×