Firma rusă Monocrystal este principalul furnizor de sticlă de safir pentru Apple Watch

1.229 ori
<b>Firma rusă Monocrystal este principalul furnizor de sticlă de safir pentru Apple Watch</b>Apple Watch este unul dintre acele produse de pe piață ce reușește să aducă un feature mai exclusivist chiar și pentru un smarwatch. Vorbim despre sticla de safir ce este aplicată peste display-ul ceasului dezvoltat de compania cu origini &icirc;n...

Apple Watch este unul dintre acele produse de pe piață ce reușește să aducă un feature mai exclusivist chiar și pentru un smartwatch. Vorbim despre sticla de safir ce este aplicată peste display-ul ceasului dezvoltat de compania cu origini în Cupertino, un element ce nu este atât de ușor de creat.

Din câte aflăm astăzi, principalul furnizor de sticlă de safir pentru Apple Watch, este o companie de origine rusă denumită Monocrystal, firmă ce a reușit ca la sfârșitul lunii iulie să crească cel mai mare cristal de acest tip, un produs cu greutate totală de 136 kilograme.

Monocrystal

Procesul de preparare dacă îi putem spune așa, a avut loc printr-o metodă numită kyropoulos ce este bazată pe o tehnologie dezvoltat chiar de către compania rusă. Prin intermediul său, se pot crea cristale de mari dimensiuni fără a exista riscul de producere a unor crăpături în cristal în tot acest timp.

Nu este exclus ca parteneriatul dintre Apple și Monocrystal să se prelungească pe viitor, moment în care am putea vedea și un astfel de element integrat pe terminalele iPhone.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×