Firmware-ul oficial Android Oreo destinat lui Galaxy Note 8 (SM-N950F) este acum disponibil spre descărcare

1.812 ori
<b>Firmware-ul oficial Android Oreo destinat lui Galaxy Note 8 (SM-N950F) este acum disponibil spre descărcare</b>În cursul săptămânii trecute am aflat că Samsung a început distribuirea lui Android Oreo pe terminalele Galaxy Note 8, acest release sosind pe telefoanele utilizatorilor din Franța. Astăzi aflăm că update-ul poate fi instalat și manual pe telefoanele

Săptămâna trecută am descoperit și faptul că Samsung a început distribuirea lui Android Oreo pentru smartphone-urile Galaxy Note 8, acest release fiind zărit în Franța, acolo unde s-ar fi desfășurat un test aparent înainte de distribuirea la nivel global.

Astăzi aflăm că firmware-ul oficial Android Oreo poate fi descărcat și instalat manual pe telefoanele Note 8 în versiunea SM-N950F, asta dacă nu doriți să mai așteptați până la sosirea sa via OTA în țară. Cei de la Sammobile.com pun la dispoziție pachetul software spre descărcare și aflați că este vorba despre următoarea versiune firmware N950FXXU3CRC1, cea asociată primului build Oreo public pentru Note 8.

Este inclus aici și patch-ul de securitate din martie și noutățile standard ale release-ului precum modul picture in picture, modificări în centrul de notificări și includerea lui Samsung Experience 9.0. Înainte de a porni la actualizarea manuală ar fi bine să vă documentați cu privire la acest proces și să vă asigurați că aveți exact versiunea telefonului înscrisă aici.

Cei care vor update-ul OTA vor mai avea de așteptat câteva săptămâni până la sosirea sa la noi în țară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×