Fondatorul CyanogenMod, Steve Kondik pleacă de la Samsung; Apreciază modelul Galaxy S4!

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.274 ori
<b>Fondatorul CyanogenMod, Steve Kondik pleacă de la Samsung; Apreciază modelul Galaxy S4!</b>Cu doi ani în urmă vă informam&nbsp;că Steve Kondik, adică fondatorul CyanogenMod, unul dintre custom ROM-urile Android cele mai populare a fost angajat de către Samsung. Ei bine, astăzi aflăm că el va părăsi compania sud-coreeana, dar nu...

Cu doi ani în urmă vă informam că Steve Kondik, adică fondatorul CyanogenMod, unul dintre custom ROM-urile Android cele mai populare a fost angajat de către Samsung. Ei bine, astăzi aflăm că el va părăsi compania sud-coreeana, dar nu înainte de a-l lăuda pe Samsung Galaxy S4.

Anunțul din 2011 legat de angajarea lui Steve Kondik a venit pe pagina sa de Facebook și la acea vreme afirmam că speram ca măcar așa va livra Samsung actualizările Android mai rapid. Tot atunci ne exprimam speranta că Steve să îmbunătățească interfața TouchWiz, făcând-o mai plăcută și  mai accesibilă, ceea ce sincer să fiu nu prea s-a întâmplat.

Plecarea lui Steve Kondik de la Samsung a fost anunțată într-o postare pe Google+, în care inginerul software împărtășește impresii pozitive legate de Samsung Galaxy S4. Inițial postul părea doar despre S4, când din senin Kondik a anunțat că pleacă de la producătorul asiatic. De remarcat și că aceste dezvoltator afirma despre interfața TouchWiz că este învechită și că amintește de perioada lui Froyo, mai degrabă decât de un software modern. Suntem total de acord!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×