Noi imagini cu interfața lui Nokia Normandy; Ar putea veni cu o platformă specială Asha și nu Android!

1.172 ori
<b>Noi imagini cu interfața lui Nokia Normandy; Ar putea veni cu o platformă specială Asha și nu Android!</b>în ultimele săptămâni Nokia Normandy a fost un subiect fierbinte, presupusul handset Nokia cu Android la bord ajungând pe web sub formă de fotografii hands on, dar și câteva randari. Astăzi luăm contact cu interfața sa și primim câteva...

în ultimele săptămâni Nokia Normandy a fost un subiect fierbinte, presupusul handset Nokia cu Android la bord ajungând pe web sub formă de fotografii hands on, dar și câteva randari. Astăzi luăm contact cu interfața sa și primim câteva indicii care arată că acest device ar putea să nu ruleze Android de fapt.

Speculațiile afirmă că handsetul e de fapt un Asha și că rulează o versiune 2.0 a platformei specifice Asha. Dacă am întrebați pe mine ceea ce vedem în imagini pare o combinație între tile-urile din Modern UI și experiența din MeeGo, pe Nokia N9. Mi se pare interesant că găsim aici aplicații ca Vine sau BBM, care par prea evoluate pentru un Asha.

Oricât de permisivi ar fi cei de la Google, ei nu cred că ar fi încântați ca Android să fie atât de departe de originile sale cu această customizare și atât de aproape de Windows Phone. Odată cu ultimele scăpări șansele scad tot mai mult ca Normandy să fie un device Android. Unul dintre motive e și faptul că terminalul are un singur buton frontal și acela e unul capacitiv back.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×