HTC EVO 3D scos din cutie, un rival pe măsura lui LG Optimus 3D? (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.050 ori
<b>HTC EVO 3D scos din cutie, un rival pe măsura lui LG Optimus 3D? (Video)</b>LG Optimus 3D a fost un prim telefon 3D impresionant al producătorului sud-coreean și acum a venit momentul să vedem cum răspund taiwanezii provocării. Astfel, am primit în teste de la evoMAG.ro telefonul HTC EVO 3D, care vine cu camera duală de 5...

LG Optimus 3D a fost un prim telefon 3D impresionant al producătorului sud-coreean și acum a venit momentul să vedem cum răspund taiwanezii provocării. Astfel, am primit în teste de la evoMAG.ro telefonulHTC EVO 3D, care vine cu camera duală de 5 megapixeli cu suport pentru captura 3D.

în experiența de unboxing din clipul pe care îl vedeți în acest articol puteți vedea deja faimoasa cutie albă a terminalului, care include manualul, headsetul, încărcătorul și cablul USB. HTC EVO 3D pare un device destul de gros, deși pe hârtie cei 12.1 mm nu sunt ceva exagerat. Totuși greutatea acestui model își spune cuvântul, noul handset cântărind 170 de grame și fiind astfel aproape egal cu Xperia Play, un telefon uriaș de-a dreptul.

Suprafața din spate a carcasei îmi amintește ca textură de cea a lui Samsung Galaxy S II, iar integrarea celor două camere pentru captură 3D este interesantă în această zonă. De remarcat și o mică problemă a acestui telefon, care pur și simplu nu are la îndemână slotul SIM, astfel că a trebuit să caut cu atenție și să intuiesc că o parte din cartelă intră sub mecanismul camerei, oricât de bizar ar părea.

HTC EVO 3D - camera 3D

Rețineți și că ecranul LCD de 4.3 inchi al telefonului este unul 3D, deci ne așteptam la o grafică impresionantă. Până atunci vă lăsăm cu acest unboxing și vă reamintim că găsiți telefonul în premieră la evoMAG.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×