Microsoft lansează oficial update-ul Windows Phone 8.1 GDR1 În China

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.081 ori
<b>Microsoft lansează oficial update-ul Windows Phone 8.1 GDR1 În China</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc azi în China, gigantul IT Microsoft a prezentat atât Huna (se pronunță Xiao na), versiunea rebranduită a asistentului virtual Cortana pentru piața chineză, cât și noul update Windows Phone 8.1 GDR1 ce va...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc azi în China, gigantul IT Microsoft a prezentat atât Huna (se pronunță Xiao na), versiunea rebranduită a asistentului virtual Cortana pentru piața chineză, cât și noul update Windows Phone 8.1 GDR1 ce va aduce la pachet o mulțime de noi funcții pentru posesorii de terminale WP.

Printre noile funcții aduse de către update-ul Windows Phone 8.1 se numără în primul rând posibilitatea de setare a unor foldere pe ecranul de start, foldere în care ne vom păstra cele mai utile aplicații și jocuri în funcți de categorii sau preferințe. Primim și suport pentru huse inteligente, accesorii ce le întâlnim într-un număr foarte mare pe terminalele Android.

Microsoft lansează oficial update-ul Windows Phone 8.1 GDR1 În China

De asemenea, ni se aduce la pachet și suport pentru display-uri cu rezoluții qHD (960 x 540 pixeli), suport pentru display-uri de mari dimensiuni de până la 7 inch, cât și posibilitatea de resize a tile-urilor din homescreen în funcție de 3 mărimi: mic, mediu sau wide.

Lista de noi funcții continuă cu suport pentru Cortana pe automobile , suport VoLTE (voice over LTE), sincronizare oră prin rețea și update-uri automate ale aplicațiilor instalate pe device. Totodată, aflăm că viitoarele terminale WP vor necesita prezența unui senzor de proximitate, și faptul că sistemul de operare va putea fi comprimat, lucru ce se va dovedi foarte util pentru acele terminale cu doar 4 GB memorie internă. Așteptăm ca acest nou update să ajungă cât de curând și în alte regiuni.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×