Google are un prototip de device pentru divertismentul casnic, testat acum În 252 de case

Autor:  | Publicat în:  Google 1.181 ori
<b>Google are un prototip de device pentru divertismentul casnic, testat acum În 252 de case</b>în vreme ce Apple refuză să ne ofere informații despre televizorul pe care îl pregătește sau viitorul gadget Apple TV, Google lucrează la un sistem propriu Home Entertainment, pe care îl testează deja în peste 200 de case. Acest prototip a fost...

în vreme ce Apple refuză să ne ofere informații despre televizorul pe care îl pregătește sau viitorul gadget Apple TV, Google lucrează la un sistem propriu Home Entertainment, pe care îl testează deja în peste 200 de case. Acest prototip a fost aprobat recent de către FCC pentru testare, iar primele documente au fost depuse încă din decembrie dar soluționate de abia recent.

Ar putea fi vorba de un hub media numit Android@Home, cel prezentat la Google I/O 2011, dar încă nu putem garanta că acesta este prototipul testat. Documentele de la FCC indică faptul că peste 250 de terminale de acest gen vor ajunge în casele din SUA pentru a obține feedback preliminar. Deocamdată știm că Hubul vine cu WiFi, Bluetooth și aflăm că utilizatorii vor conecta device-ul la alte gadgeturi via WiFi, inclusiv televizorul, consola de gaming, tabletele și altele.

Se zvonește că avem de-a face cu un soi de telecomandă universală/tabletă care are și rolul de controla casa utilizatorului, de la sistemul de încălzire, la cel de securitate, la ușa garajului și iluminare. Acum că Android este în teste pentru utilizarea pe smartphone-urile armatei și Guvernului din SUA, îl vom lăsa pe roboțelul verde să ne controleze casa, playerul media, televizorul și în cele urmă și... viața?!

Google are un prototip de device pentru divertismentul casnic, testat acum În 252 de case

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×