Google ia În calcul achiziția Yahoo, În parteneriat cu alte firme mari

Autor:  | Publicat în:  Google 1.368 ori
<b>Google ia În calcul achiziția Yahoo, În parteneriat cu alte firme mari</b>Dacă Microsoft a început deja să ia măsuri care pare să indice o dorință de achiziție a Yahoo și Google pare a face ochi dulci afacerii rivale. Vestea vine de la The Wall Street Journal, care citează o sursă din cadrul gigantului motoarelor de...

Dacă Microsoft a început deja să ia măsuri care pare să indice o dorință de achiziție a Yahoo și Google pare a face ochi dulci afacerii rivale. Vestea vine de la The Wall Street Journal, care citează o sursă din cadrul gigantului motoarelor de căutare.

Discuțiile sunt la început deocamdată și nu există nici măcar o propunere, o sumă exactă sau măcar termeni ai achiziției. Nu este clar încă dacă Google va alege să cumpere Yahoo fără ajutorul unor bănci sau firme specializate, sau dacă va apela la aceștia. Va fi nevoie și de câțiva avocați străluciți, deoarece Microsoft va avea cu siguranță ceva de spus împotriva tranzacției și va aminti de legile antitrust și de monopolul pe care Google l-ar deține pe piața motoarelor de căutare.

Cum ar mai putea Bing să facă față unui conglomerat Yahoo + Google? în ultimii ani Yahoo! nu a mai avut ascensiunea rapidă de la începutul anilor 2000 și a intrat într-un con de umbră, singurul său produs de succes ramanand Messenger. în plus, luna trecută Yahoo a renunțat la CEO-ul Carol Bartz, iar după aceasta mutare chiar compania a început să își caute cumpărători. Printre cei interesați se număra compania de comerț online Alibaba, AOL, Microsoft și acum și Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×