Samsung Galaxy Note 3 În oferta celor de la Orange; Un smartphone gigant, cu preț pe măsură!

Autor:  | Publicat în:  Orange 4.473 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 În oferta celor de la Orange; Un smartphone gigant, cu preț pe măsură!</b>Ieri anunțam în cadrul unui articol disponibilitatea lui Samsung Galaxy Note 3 într-un magazin online din România! între timp iată că acesta apare și pe site-ul Orange și este afișat la un preț ce începe de la 219 euro! &nbsp; Prețul fără...

Ieri anunțam în cadrul unui articol disponibilitatea lui Samsung Galaxy Note 3 într-un magazin online din România! între timp iată că acesta apare și pe site-ul Orange și este afișat la un preț ce începe de la 219 euro!

Prețul fără abonament este unul astronomic, 749 euro, adică ~3.350 lei, mai mult cu 200 lei față de cum îl vinde MarketOnline de exemplu.

Prețul de 219 euro  (cca. 1.000 lei), se aplică în cazul abonamentelor noi și a reînnoirilor de contract, optând pentru abonamentul Pantera 55. Probabil cea mai accesibilă și populară varianta va fi ce cu abonament Pantera 31, în cazul căruia va trebui să scoateți din buzunar în jur de 1.700 lei.

Cât de mult va mai doriți acest phablet?

[Mulțumim pentru pont lui Tazzu Srs]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×