Samsung trollează Google şi pe Pixel 3 XL pentru bretonul său: "nu toată lumea e născută să conducă"

5.757 ori
<b>Samsung trollează Google şi pe Pixel 3 XL pentru bretonul său: "nu toată lumea e născută să conducă"</b>Iată că cei de la Samsung nu stau deoparte și dedic să râdă de uriașul breton al lui Google Pixel 3 XL, asta după ce au dedicat o întreagă campanie lui iPhone X. Acum filiala Samsung US trollează Google și noul telefon XL prin diferite

Samsung nu se abţine să îi trolleze nici măcar pe cei de la Google, odată cu lansarea lui Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Aparent compania din Coreea de Sud are o obsesie pentru decupajele frontale ale telefoanelor şi după ce le-a dedicat campanii întregi de advertising anti Apple, acum atacă fin şi Google Pixel 3 XL prin social media.

Samsung Troll

Cu 2 zile în urmă sosea Google Pixel 3 XL cu al său decupaj frontal şi asta pare să fi stârnit Samsung. O serie de postări promoţionale de la contul oficial de Twitter Made by Google au primit răspunsurile următoare din partea contul Samsung Mobile SUA:

  • "Ai putea să aterizezi cu un avion pe el"
  • "Nu toată lumea e născută să conducă".
  • "E momentul să renunţaţi la breton".

Încă nu e clar dacă Samsung face aluzie la cât de mare e Pixel 3 XL în acel tweet cu "aterizarea de avion", sau doar la breton. Culmea e că nici Note 9 nu e chiar micuţ, deci poţi să aterizezi chiar cu un B52 pe el la o adică. Doar Samsung îşi permite să ia în tărbaca pe furnizorul platformei sale mobile care îi aduce multe miliarde de dolari. Orice altă companie ar fi ezitat de 2 ori înainte să facă asta.

Revine în discuţie astfel ideea unui Samsung Galaxy S10 cu Tizen OS. De vreme ce Samsung a tot insistat cu propaganda contra breton, practic nu mai au voie să lanseze un smartphone cu aşa un decupaj, riscând să i se reamintească de toate aceste campanii şi să piardă din imagine. Aici aveți și alte campanii de trolling similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×