Google va aduce noi funcții și îmbunătățiri serviciului Wallet pentru a se concura cu Apple Pay

Autor:  | Publicat în:  Google 448 ori
<b>Google va aduce noi funcții și îmbunătățiri serviciului Wallet pentru a se concura cu Apple Pay</b>Deși serviciul de plăți implementat de Google, și anume Wallet nu a stat at&acirc;t de mult pe buzele noastre ca și Apple Pay, platforma &icirc;n cauză este totuși una promițătoare, aceasta fiind cu mult &icirc;naintea celor de la Apple anul...

Deși serviciul de plăți implementat de Google, și anume Wallet nu a stat atât de mult pe buzele noastre ca și Apple Pay, platforma în cauză este totuși una promițătoare, aceasta fiind cu mult înaintea celor de la Apple anul trecut. Cu toate acestea, odată cu lansarea lui iPhone 6 și a lui iPhone 6 Plus, Apple Pay a sosit brusc la îndemâna a milioane de clienți.

Prin intermediul unui raport Wall Street Journal, aflăm că cei de la Google au în plan introducerea unor noi funcții și îmbunătățiri serviciului Wallet, astfel încât acesta să poată concura mai bine pe piață cu soluția Apple.

Din câte se pare, Google vor să refacă serviciul Wallet, lucru dezvăluit atât de către achiziția Softcard ce încă se desfășoară în acest moment, cât și prin intermediul unor parteneriate ce vor fi încheiate cu operatorii mobili. Noua versiune Wallet ar putea fi prezentată chiar la Google I/0 2015, eveniment ce va avea loc între 28 și 29 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×