Sa fie acesta Motorola MOTOROKR E7?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 998 ori
<b>Sa fie acesta Motorola MOTOROKR E7?</b>Desi terminalul din urmatoarea imagine aduce mai degraba cu un E6 modificat in Photoshop, site-ul chinez ZOL afirma ca acesta este , terminal cu o impresionanta lista de dotari. Pentru un telefon care arata exact ca E6, acest handset este total diferit...

Desi terminalul din urmatoarea imagine aduce mai degraba cu un E6 modificat in Photoshop, site-ul chinez ZOL afirma ca acesta este , terminal cu o impresionanta lista de dotari.

Pentru un telefon care arata exact ca E6, acest handset este total diferit fata de "fratele sau geaman", la capitolul specificatii tehnice. E7 este dotat cu un display VGA de tip touchscreen, o camera de 5 megapixeli dotata cu flash xenon, integreaza GPS si Wi-Fi, dar si 2GB de memorie interna. La capitolul conectivitate HSDPA isi face din nou treaba, iar sistemul de operare folosit va fi celebrul Linux, cu platforma MOTOMAGX, a celor de la Motorola.

Este ciudata aceasta alegere de platforma, in conditiile in care ultimele zvonuri afirmau ca MOTOMAGX nu suporta vitezele HSDPA. Suntem destul de sceptici in legatura cu informatiile despre MOTOROKR E7, asteptand o confirmare oficiala din partea reprezentantilor Motorola. Evident,nu se cunoaste inca o data de lansare sau un pret pentru acest handset, dar speram sa va oferim vesti in legatura cu E7 cat mai curand.

Sursa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×