HP TouchPad scos din cutie la Mobilissimo.ro - o tabletă glossy cu webOS (Video)

1.823 ori
<b>HP TouchPad scos din cutie la Mobilissimo.ro - o tabletă glossy cu webOS (Video)</b>evoMAG.ro are o săptămână plină de premiere care ne bucură, astfel că după ce ne-a oferit în teste telefonul 3D HTC EVO 3D, acum ne pune la dispoziție și tableta HP TouchPad. Acesta este primul device de acest gen cu webOS drept sistem de...

evoMAG.ro are o săptămână plină de premiere care ne bucură, astfel că după ce ne-a oferit în teste telefonul 3D HTC EVO 3D, acum ne pune la dispoziție și tableta HP TouchPad. Acesta este primul device de acest gen cu webOS drept sistem de operare și fructul colaborării dintre Palm și HP.

Vă reamintim că HP a cumpărat Palm anul trecut și a preluat și platforma webOS, disponibilă în versiunea 3.0 pe această tabletă. Trecând la unboxing, aflați că în cutia albă și elegantă se află tableta acoperită cu o folie din plastic, încărcătorul, cablul USB și manualele. Nimic fascinant aici, iar stilul de împachetare și stocare a accesoriilor îmi amintește mult de BlackBerry PlayBook. Aici se vede că RIM și HP sunt companii americane, chiar dacă una din Canada și una din SUA.

HP TouchPad scos din cutie

Ce m-a frapat din start a fost forma aproape pătrată a tabletei, cât de glossy este carcasa lui TouchPad și lipsa camerei sale din partea din spate. Asemănările cu Apple iPad sunt evidente, mai ales când remarcăm butonul metalizat pentru volum. în ce privește sistemul de operare, o primă privire asupra sa mi-a amintit din nou de PlayBook și de al său QNX OS.

HP TouchPad, partea spate

Până la a mă familiariza cu acest OS voi mai petrece câteva zile cu el și voi reveni cu o recenzie completă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×