HTC anunţă veniturile pe luna martie, cu rezultate pozitive înregistrate și creștere cu 25% versus 2016

701 ori
<b>HTC anunţă veniturile pe luna martie, cu rezultate pozitive înregistrate și creștere cu 25% versus 2016</b>Taiwanezii de la HTC și-au anunțat astăzi veniturile pe luna martie, iar rezultatele par a fi de-a dreptul pozitive. Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016, creșterea este de 25% - procent chiar serios ținând cont de parcursul celor de la HTC în

HTC e departe de gloria de acum 5 ani să zicem, dar arată semne de redresare, când vine vorba de aspectul financiar. Compania a făcut publice rezultatele financiare pe luna trecută, obţinând 169 de milioane de dolari, o creştere de 25.4% faţă de aceeaşi lună din 2016.

Trendul ascendent fusese semnalat şi în februarie, când compania a înregistrat un salt în venituri de 11.7% faţă de perioada anterioară. Deocamdată HTC nu e gata să anunţe oficial şi rezultatele primului trimestru din 2017, ele urmând să sosească peste o lună şi jumătate. Cifrele pe care le avem până acum totuşi indică 474 milioane de dolari obţinuţi în primul trimestru, cu 1.75% mai puţin decât în aceeaşi perioadă din 2016.

Totuşi taiwanezii ar trebui să aibă cheltuieli mai scăzute, deci venitul net va fi mai mare decât anul trecut, când era negativ. Rămâne de văzut cum va afecta debutul lui HTC U/ HTC Ocean aceste cifre, dar el se va resimţi mai degrabă în trimestrul 2, la nivel de cheltuieli pe producţie şi profit. E așteptat ca un smartphone cu margini cu suport touch, procesor Snapdragon 835 şi cameră similară cu cea de pe HTC U Ultra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×