Interviu cu Andy Dowell de la Dolby Mobile; iată viitorul acusticii pe tablete și smartphone-uri (Video)

1.566 ori
<b>Interviu cu Andy Dowell de la Dolby Mobile; iată viitorul acusticii pe tablete și smartphone-uri (Video)</b>Dacă ați fost vreodată impresionați de un film vizionat pe mobil sau tabletă, ei bine e probabil ca Dolby Mobile să-și fi adus aportul la experiența cinematografică portabilă. Editorul nostru Zsolt se află în continuare în Barcelona la MWC...

Dacă ați fost vreodată impresionați de un film vizionat pe mobil sau tabletă, ei bine e probabil ca Dolby Mobile să-și fi adus aportul la experiența cinematografică portabilă. Editorul nostru Zsolt se află în continuare în Barcelona la MWC 2011, transmițându-ne informații atât nouă, cât și site-ului înfrățit GSMDome.com și iată acum și un interviu cu Andy Dowell, oficial Dolby.

Domnul Dowell este director de vânzări pe Europa al companiei Dolby și ne prezintă o parte din funcțiile noii tablete ZTE Light Tab, care oferă o experiență cinematografică impresionantă. Ca de obicei, un film SF a fost ales (se pare că este la modă), fiind vorba de Star Trek și am observat prezența logo-ului Dolby în meniul de vizualizare a filmului.

Apăsând un buton special pentru această opțiune putem activa opțiunea Dolby, pentru o experiență audio deosebită. în acest mod, folosind o pereche standard de căști, beneficiem de o calitate audio impresionantă, un sunet natural și realist, bas îmbunătățit și frecvențe înalte mai clare. Dolby colaborează cu toți producătorii mari de gadgeturi și terminale mobile, implementandu-și tehnologia pe nu mai puțin de 80 de aparate de la 12 producători.

Standul Dolby Mobile

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×