Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone; primul model ar putea fi Xiaomi X1!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.512 ori
<b>Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone; primul model ar putea fi Xiaomi X1!</b>Prin intermediul unui raport emis de către publicația asiatică ithome.cn aflăm că Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone. Prin acest debut producătorul lui Mi 6 încearcă să rivalizeze cu firmele Oppo și Vivo în

Un lucru pe care cu siguranță îl știți este și acela că Xiaomi are numeroase sub-branduri ce activează în diverse zone de pe piață, câteva exemple fiind Huami - filială ce produce smartwatch-uri precum modelul Amazfit, respectiv MIJIA - brand ce aduce la vânzare trotinete electrice și tot soiul de camere video de acțiune sau modele destinate utilizării pe automobil. Astăzi vine vestea că Xiaomi pregătește debutul a unui nou astfel de sub-brand.

Aflăm informația din partea celor de la ithome.com care dezvăluie faptul că Xiaomi va lansa curând un sub-brand ce va activa în zona smartphone. Vor fi lansate modele de smartphone-uri adresate publicului tânăr și aparent produsele vor rivaliza pe piață cu handset-urile Oppo și Vivo.

Se dorește și reducerea cotei de piață pe care cele două firme mai sus menționate o dețin în acest moment în China și descoperim că terminalele se vor afla undeva între seria Mi și Redmi ca dotări și preț. Vedem și o imagine teaser mai sus, material ce prezintă un smartphone complet metalic cu design similar lui iPhone 7 ce vine echipat cu cameră duală și bliț dual-tone.

Nu ar fi exclus ca evenimentul de mâine despre care v-am informat de curând, să fie asociat lansării acestui sub-brand și a unui prim telefon. Să fie acel Xiaomi X1? Aflăm cu certitudine în mai puțin de 24 ore cum stau lucrurile!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×