Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone; primul model ar putea fi Xiaomi X1!

1.544 ori
<b>Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone; primul model ar putea fi Xiaomi X1!</b>Prin intermediul unui raport emis de către publicația asiatică ithome.cn aflăm că Xiaomi ar pregăti lansarea unui sub-brand ce va activa în zona smartphone. Prin acest debut producătorul lui Mi 6 încearcă să rivalizeze cu firmele Oppo și Vivo în

Un lucru pe care cu siguranță îl știți este și acela că Xiaomi are numeroase sub-branduri ce activează în diverse zone de pe piață, câteva exemple fiind Huami - filială ce produce smartwatch-uri precum modelul Amazfit, respectiv MIJIA - brand ce aduce la vânzare trotinete electrice și tot soiul de camere video de acțiune sau modele destinate utilizării pe automobil. Astăzi vine vestea că Xiaomi pregătește debutul a unui nou astfel de sub-brand.

Aflăm informația din partea celor de la ithome.com care dezvăluie faptul că Xiaomi va lansa curând un sub-brand ce va activa în zona smartphone. Vor fi lansate modele de smartphone-uri adresate publicului tânăr și aparent produsele vor rivaliza pe piață cu handset-urile Oppo și Vivo.

Se dorește și reducerea cotei de piață pe care cele două firme mai sus menționate o dețin în acest moment în China și descoperim că terminalele se vor afla undeva între seria Mi și Redmi ca dotări și preț. Vedem și o imagine teaser mai sus, material ce prezintă un smartphone complet metalic cu design similar lui iPhone 7 ce vine echipat cu cameră duală și bliț dual-tone.

Nu ar fi exclus ca evenimentul de mâine despre care v-am informat de curând, să fie asociat lansării acestui sub-brand și a unui prim telefon. Să fie acel Xiaomi X1? Aflăm cu certitudine în mai puțin de 24 ore cum stau lucrurile!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×