HTC confirmă Windows Phone 8.1 din greșeală, promite un update pentru HTC 8X

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.472 ori
<b>HTC confirmă Windows Phone 8.1 din greșeală, promite un update pentru HTC 8X</b>Sesiunea de "Ask Me Anything" a celor de la HTC SUA de pe Reddit ne-a adus câteva informații prețioase cu privire la planurile de viitor HTC. Dacă la capitolul Android avem promisiuni de actualizări pentru flagshipuri pentru următorii 2 ani, se pare...

Sesiunea de "Ask Me Anything" a celor de la HTC SUA de pe Reddit ne-a adus câteva informații prețioase cu privire la planurile de viitor HTC. Dacă la capitolul Android avem promisiuni de actualizări pentru flagshipuri pentru următorii 2 ani, se pare că nici Windows Phone nu e chiar neglijat.

Printre întrebările adresate de fani și utilizatori, HTC a primit și una legată de asocierea sa cu Microsoft și dacă parteneriatul celor două companii s-a încheiat. HTC a negat acest lucru și a plusat, afirmând că lucrează cu firmă din Redmond pentru a aduce Windows Phone Blue aka Windows Phone 8.1 pe smartphone-ul HTC 8X.

Pe acesta îl cunoaștem drept HTC Windows Phone 8X și el a primit review în luna ianuarie a anului trecut la Mobilissimo.ro. Handsetul a fost lansat în toamna lui 2012 de fapt și ne surprinde plăcut să auzim că el va fi actualizat la WP 8.1. Din păcate nu știu câtă voie avea HTC să dezvăluie aceste lucruri, deoarece Microsoft a păstrat cu strictețe detaliile despre acest update, scăpările fiind rare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×