HTC One X9 îşi face apariţia într-o nouă randare; De această dată vedem şi spatele, cu o cameră în stil Nexus 6P

Autor:  | Publicat în:  HTC 785 ori
<b>HTC One X9 îşi face apariţia într-o nouă randare; De această dată vedem şi spatele, cu o cameră în stil Nexus 6P</b>HTC One X9 apărea cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă&nbsp;pe web &icirc;ntr-o randare ce prezenta terminalul pe alb şi oferind un design mai degrabă masiv şi solid. Parcă ne &icirc;ntorceam puţin pe vremea lui HTC HD2, dar p&acirc;nă să ajungem...

HTC One X9 apărea cu câteva zile în urmă pe web într-o randare ce prezenta terminalul pe alb şi oferind un design mai degrabă masiv şi solid. Parcă ne întorceam puţin pe vremea lui HTC HD2, dar până să ajungem acolo vedem azi încă o randare cu noul model.

Mai nou se vehiculează dotări mai modeste pentru acest model şi nu cele high end ce apăruseră cu prima imagine. Revenind la randarea de mai sus, observăm aici prezenţa unei camere ce aduce cu cea de pe Nexus 6P ca design. Aceea a fost o decizie buclucaşă pentru Google şi Huawei, ZTE sesizându-se şi afirmând că a fost copiat lookul camerei de la ei, în vreme ce multă lume (inclusiv eu) a afirmat că inspiraţia vine mai degraba de la Nokia 808 Pureview.

În fine, o zonă atât de bine delimitată şi protuberantă a camerei poate doar însemna că vom primi un senzor foto generos, nu credeţi? HTC One X9 ar urma să vină cu muchii subţiri ale ecranului, difuzoare frontale BoomSound şi un corp metalic care nu mai copiază iPhone-ul. La bord se va afla un ecran de 5.5 inch Full HD, un procesor MediaTek misterios, 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră selfie de 4 Ultrapixel.

Vom primi şi o baterie de 3000 mAh şi o cameră de 13 MP în spate, iar acest model ar urma să debuteze în trimestrul 1 al anului viitor, sub forma unui aşa zis HTC One A9 Plus.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×