Google rebranduieste aplicaţia Chromecast în Google Cast

686 ori
<b>Google rebranduieste aplicaţia Chromecast în Google Cast</b>Google a anunţat o schimbare legată de denumirea aplicaţiei sale oficiale de casting către device-urile de tip Chromecast. Iniţial softul se numea Chromecast, dar acum va fi rebranduit &icirc;n Google Cast. &nbsp; Anunţul a venit la pachet cu faptul...

Google a anunţat o schimbare legată de denumirea aplicaţiei sale oficiale de casting către device-urile de tip Chromecast. Iniţial softul se numea Chromecast, dar acum va fi rebranduit în Google Cast.

Anunţul a venit la pachet cu faptul că noua generaţie de televizoare Vizio şi difuzoarele de la această firmă vor avea funcţie Google Cast integrată. Eliminarea particulei "Chrome" are sens, mai ales că sunt multe produse cu suport pentru Casting şi funcţii de genul şi fără să facă parte din seria Chromecast. Schimbarea de nume se va produce atât în App Store, cât şi în Play Store în această săptămână.

În cei 2 ani de la lansarea lui Chromecast, Google a vândut peste 20 de milioane de unităţi şi a extins parteneriatul şi către terţe părţi, producători hardware. Pe viitor vor vedea tot mai multe televizoare, difuzoare, soundbar-uri şi display-uri cu capacitate Google Cast şi casting Ultra HD, cum e cazul celor Vizio. Puteți urmări prezentarile nostre despre aceste dispozitive accesând link-urile de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×