Primul smartphone MeeGo de la Nokia, dotat cu procesor de 1.6GHz?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.880 ori
<b>Primul smartphone MeeGo de la Nokia, dotat cu procesor de 1.6GHz?</b>încă o dată comunitatea de dezvoltatori MeeGo are de-a face cu o scăpare a unui terminal Nokia. După ce am putut vedea câteva imagini cu prima tabletă MeeGo a finlandezilor, iată că de această dată aflăm câteva dotări ale primului smartphone...

încă o dată comunitatea de dezvoltatori MeeGo are de-a face cu o scăpare a unui terminal Nokia. După ce am putut vedea câteva imagini cu prima tabletă MeeGo a finlandezilor, iată că de această dată aflăm câteva dotări ale primului smartphone Nokia bazat pe acest OS.

Se pare că telefonul MeeGo va sosi cu un procesor Intel de 1.6GHz, un display touch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli și suport pentru conectivitate HSPA+, atingând viteze de până la 21Mb/s. Aceleași zvonuri afirmă că handsetul va suporta tehnologia NFC, va include 1GB RAM, output HDMI și un accelerator grafic de 200MHz.

Evident, WiFi, Bluetooth și GPS sunt printre dotări, împreună cu o busolă digitală, iar toate aceste informații fac așteptarea evenimentului Mobile World Congress cu atât mai grea. Deocamdată nu cunoaștem formatul acestui terminal misterios, care ar putea fi unul strict touchscreen, sau o combinație touch-QWERTY.

E foarte posibil ca smartphone-ul să se conecteze la diferite accesorii via USB, dar toate aceste informații vor fi lămurite odată cu debutul lui MWC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×