LG scapa pe web al doilea telefon Windows Phone 7

1.152 ori
<b>LG scapa pe web al doilea telefon Windows Phone 7</b>Neowin a publicat recent prima imagine cu al doilea telefon LG care ruleaza Windows Phone 7, dar si detalii despre acesta, urmand ca la putin timp dupa sa scoata imaginea de pe web. Informatiile au disparut la randul lor si e foarte posibil ca intreaga...

Neowin a publicat recent prima imagine cu al doilea telefon LG care ruleaza Windows Phone 7, dar si detalii despre acesta, urmand ca la putin timp dupa sa scoata imaginea de pe web. Informatiile au disparut la randul lor si e foarte posibil ca intreaga poveste sa fi fost un zvon, respectiv o imagine creata in Photoshop.

Aparent, terminalul vine cu o tastatura glisanta in partea inferioara, amintind de designul lui Palm Pre. Lista sa (neclara) de specificatii include un procesor de cel putin 1 GHz, 8 GB memorie interna si un display multitouch cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, sau 480 x 320 pixeli.

Neowin nu a anuntat de ce articolul a fost scos de pe web, dar putem doar banui ca imaginea ar fi suspectata ca e un fals.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×