HTC Sense 5.0 Își face apariția În primele capturi de ecran; Iată dialerul și tastatura virtuală!

2.408 ori
<b>HTC Sense 5.0 Își face apariția În primele capturi de ecran; Iată dialerul și tastatura virtuală!</b>Odată cu sosirea lui HTC M7 la CES 2013 și MWC va debuta și nouă interfața HTC Sense, versiunea 5.0. La finalul lui 2012, odată cu HTC Droid DNA sosea și versiunea HTC Sense 4+, care nu aducea prea multe actualizări. Ei bine HTC Sense 5.0 oferă...

Odată cu sosirea lui HTC M7 la CES 2013 și MWC va debuta și nouă interfața HTC Sense, versiunea 5.0. La finalul lui 2012, odată cu HTC Droid DNA sosea și versiunea HTC Sense 4+, care nu aducea prea multe actualizări. Ei bine HTC Sense 5.0 oferă un nou look de UI, după cum o arată și o scăpare recentă de capturi de ecran.

Sense 5.0 e o interfață "simplă și curata" conform celor aflați la curant cu planurile HTC. UI-ul implementează un lockscreen mai bun și actualizează aplicațiile proprietare HTC. Conform unui site din China imaginile pe care le vedeți aici reprezintă dialerul și respectiv tastatura virtuală din HTC Sense 5.0. Schimbările nu sunt prea mari față de HTC Sense 4+ și mă întreb cât timp îi va lua lui HTC One X să primească și el noul Sense... Poate doar odată cu Android Key Lime Pie și asta peste multe luni.

HTC Sense 5.0 Își face apariția În primele capturi de ecran; Iată dialerul și tastatura virtuală!

Zvonurile afirmă că HTC ar pregăti pentru CES mai multe modele de telefoane, toate cu noul HTC Sense la bord. Dacă HTC M7 e deja un quad core Full HD previzibil, ne interesează mai mult să vedem ce are HTC pentru noi din gama midrange, ce Windows Phone mai pregătește și ce design atractiv ne aduce în 2013, ca înlocuitor pentru HTC One S.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×