HTC Touch Cruise 2009/ O2 XDA Guide analizat in 20 de minute (Video)

1.765 ori
<b>HTC Touch Cruise 2009/ O2 XDA Guide analizat in 20 de minute (Video)</b>Arne de la theunwired.net a realizat o recenzie detaliata a noului terminal HTC Touch Cruise 2009, cunoscut si drept HTC Iolite sau O2 XDA Guide. Handsetul pare a fi destul de atractiv si functional, dar ne intrebam de ce un telefon cu functii de...

Arne de la theunwired.net a realizat o recenzie detaliata a noului terminal HTC Touch Cruise 2009, cunoscut si drept HTC Iolite sau O2 XDA Guide. Handsetul pare a fi destul de atractiv si functional, dar ne intrebam de ce un telefon cu functii de geotagging atat de avansate dispune de o camera de doar 3.2 megapixeli, cu focus fix si fara blitz.

Iata si recenzia video mentionata mai sus:


Click here for a Windows Mobile optimized Video Stream (34199 KB)

Touch Cruise 2009 foloseste Windows Mobile 6.1 Professional, plus interfata HTC TouchFLO 2D si aduce pe piata 2 noi functii TouchFLO: Footprints si Maps Search. Footprints este o aplicatie de geotagging, care poate fi pornita din interfata TouchFLO sau apasand o tasta dedicata. Functia permite utilizatorului sa adauge notite pozelor taguite cu locatia unde au fost facute.

In plus, imaginile cu geo-tag pot fi afisate pe hartile Google Maps sau folosite drept repere in TomTom Navigator 7, pe care acest telefon il include din start. Functia Maps Search permite utilizatorului sa efectueze cautari in Google Maps Mobile, fie ca e vorba de adrese sau intreprinderi. Cautarea are loc in ecranul Today, dar rezultatele sunt afisate in Google Maps Mobile.

O alta inovatie a lui Touch Cruise 2009 este NaviPanel, care porneste automat, de indata ce terminalul se afla intr-un car kit. NaviPanel ofera acces simplificat (touch) la cele mai importante functii si aplicatii ale telefonului, cu accent pe cele GPS si Footprints.

via: WMpoweruser.com sursa: Theunwired.net

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×