HTC U11 va primi o actualizare care îi aduce suport pentru filmare Full HD la 60 FPS şi colorit sRGB pentru ecran

1.213 ori
<b>HTC U11 va primi o actualizare care îi aduce suport pentru filmare Full HD la 60 FPS şi colorit sRGB pentru ecran</b>Se pare că HTC nu pregătește doar un update menit să ne ofere noi gesturi de interacțiune cu smartphone-ul HTC U11, ci și o actualizare mai serioasă. Pachetul software pe care îl așteptăm va aduce suport pentru filmare Full HD la 60 cadre pe secundă

Chiar dacă HTC U11 e cel mai bine primit şi în general cel mai bun telefon HTC din ultimii 2-3 ani, se pare că el se poate îmbunătăţi. Recent am aflat că va primi noi acţiuni declanșabile prin strângerea muchiilor via Edge Sense, iar azi avem detalii şi despre un alt update. 

Un insider de la HTC ar fi postat pe forumul XDA faptul că HTC U11 se pregăteşte o actualizare majoră, care îi va aduce funcţii noi şi importante. Aparent vom primi captură video Full HD la 60 FPS, care a surprins prin lipsa sa la debutul terminalului. Flagship-ul era capabil să filmeze doar în Full HD la 30 FPS sau 4K. Apoi vom mai primi şi suport pentru reglajul de culoare standard sRGB pentru display.

În ziua de azi majoritatea terminalelor Android au această funcţie, care poate fi activată din Developer Options, dar cumva HTC U11 nu permite să umblăm la această opţiune. Pe viitor totuşi, după actualizare va apărea un toggle şi un slider pentru sRGB. Nu avem încă un timeline pentru acest release şi ne așteptăm că el să aducă şi noi bug fixuri, actualizări de securitate, teme, wallpaper-uri şi poate un HTC Sense Companion mai deştept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×