[UPDATE: Fotografiile au fost realizate de un DSLR] Huawei postează teasere cu zoom uimitor pentru Huawei P30/P30 Pro; Detaliile sunt incredibile

5.001 ori
<b>[UPDATE: Fotografiile au fost realizate de un DSLR] Huawei postează teasere cu zoom uimitor pentru Huawei P30/P30 Pro; Detaliile sunt incredibile</b>Huawei P30 şi P30 Pro au scăpat tot mai mult în ultima vreme şi au şi primit teasere înaintea debutului de la Paris de pe 26 martie. Am aflat recent şi că P30 Pro ar putea veni cu zoom hibrid/lossless 10X, folosind un mecanism special periscop. Ei bine, a

UPDATE 12-03-2019: Răstunare de situație! Dacă în urmă cu doar câteva zile ne declaram impresionați de fotografiile cu zoom realizate de către Huawei P30 Pro, iată că astăzi iese la iveală faptul că în realitate imaginile au fost capturate folosindu-se un DSLR, astfel că întreaga campanie de marketing este un fake. Huawei a cumpărat fotografiile de pe Getty Images și vorbim în detaliu despre subiect aici!

ARTICOL INIȚIAL 10-03-2019:

Huawei P30 şi P30 Proau scăpat tot mai mult în ultima vreme şi au şi primit teasere înaintea debutului de la Paris de pe 26 martie. Am aflat recent şi că P30 Pro ar putea veni cu zoom hibrid/lossless 10X, folosind un mecanism special periscop. Ei bine, acel zoom special e subiect de teasere azi, după cum vedeţi mai jos.

Huawei a postat pe Weibo o serie de fotografii care exemplifica puterea de zoom a noului flagship. Am mai văzut până acum fotografii cu zoom impresionant realizate cu acelaşi telefon de către un product manager Huawei. Ele veneau din culisele MWC 2019. În februarie apărea şi o poză cu Luna, cu un zoom impresionant, ceva nemaivăzut la un telefon mobil până acum.

De această dată asistăm la o campanie de promovare cu hashtagul #RewriteTheRules, iar fotografiile au fost postate chiar de către CEO-ul Huawei, Yu Chengdong. Suntem totuşi precauţi cu aceste cadre, care sunt prelucrate multicel şi care nu ne dau o garanţie că sunt realizate cu P30 sau P30 Pro. E foarte greu să crezi că poţi prinde un schior în zbor de mare viteză şi cu zoom şi să şi iasă aşa clar.

Scăpările indică faptul că vom avea zoom optic 5X şi zoom hibrid 10X. Huawei P30 Pro va avea 3 camere principale, însoţite de un extra senzor Time of Flight 3D. Ar trebui să primim şi panouri OLED cu cititor de amprente integrat şi procesorul Kirin 980. P30 va avea un ecran plat de 6.1 inch, iar P30 Pro unul curbat pe margini de 6.5 inch.

Încărcarea rapidă şi alimentarea wireless a altor telefoane e în grafic. Recent am văzut şi randări credibile provenite din Germania cu aceste modele.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×