Huawei ar putea lansa un smartphone pliabil înaintea Samsung; Partenerul său BOE prezintă un prototip (Video)

1.051 ori
<b>Huawei ar putea lansa un smartphone pliabil înaintea Samsung; Partenerul său BOE prezintă un prototip (Video)</b>Un raport sosit astăzi în presa online ne aduce informații foarte interesante legate de primul smartphone cu adevărat pliabil de pe piață. Acesta ar urma să vină de la Huawei, companie care se grăbește cu lansarea special pentru a întrece pe

La scurt timp de la aflarea veștiiHuawei va avea doi distribuitori de panouri OLED flexibile destinate phablet-ului Mate 20 Pro, unul dintre aceștia fiind BOE Technology, o companie ce a crescut mult în ultima vreme și care livrează la ora actuală soluții LCD pentru produse Apple chiar. Revenind însă la acele panouri OLED flexibile, acestea ar putea fi utilizate de către Huawei la dezvoltarea unui smartphone pliabil.

Un raport marca Nikkei (China) ne dezvăluie că firma chineză ce activează în zona smartphone are în plan să aducă un smartphone pliabil pe piață mai devreme decât mult-vehiculatul Samsung Galaxy X. Ținând cont că lansarea acestui produs sud-coreean este programată pentru CES 2019 sau MWC 2019, ne putem aștepta ca Huawei să își prezinte creația mai devreme, poate chiar în toamnă odată cu lansarea lui Mate 20.

Se aduce în discuție și posibilitatea ca dispozitivul să debuteze la început de 2019, marea dorință a celor de la Huawei fiind aceea de a fi numiți drept primii de pe piață care au adus un asemenea smartphone la vânzare. Dacă ne uităm în trecut, Huawei are un istoric în ceea ce privește abordarea rapidă a celor mai noi tehnologii, un exemplu fiind Huawei Ascend P7 Sapphire, un telefon care oferea protecție din safir pentru ecran.

Am avut și un smartphone cu Force Touch la un moment dat, iar Huawei P9 a deschis trendul camerelor duale. Acum se trece la următorul nivel și anume telefoanele pliabile. Vedeți mai sus un prototip de astfel de terminal prezentat de BOE luna trecută în cadrul unei convenții și observați una dintre posibilele abordări de design.

Deși smartphone-urile pliabile sunt cool ca idee, vor exista ceva dezavantaje precum grosimea crescută a acestora, dar și bateriile nu tocmai generoase. Așteptăm mai multe vești despre telefonul pliabil Huawei și poate noi brevete în perioada următoare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×