Orange România aduce În ofertă sa BlackBerry Q10, disponibil pentru precomanda de azi

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.122 ori
<b>Orange România aduce În ofertă sa BlackBerry Q10, disponibil pentru precomanda de azi</b>Orange România a anunțat astăzi sosirea în țara noastră a celui de-al doilea terminal BlackBerry 10 OS, BlackBerry Q10. Handsetul este disponibil la Orange prin precomandă&nbsp;online, iar din data de 29 mai va fi prezent și în magazine. &nbsp;...

Orange România a anunțat astăzi sosirea în țara noastră a celui de-al doilea terminal BlackBerry 10 OS, BlackBerry Q10. Handsetul este disponibil la Orange prin precomandă online, iar din data de 29 mai va fi prezent și în magazine.

Cu doar o săptămână în urmă vă prezentam un review ultra detaliat pentru BlackBerry Z10, primul model BB 10 OS de pe plaiurile mioritice. Dacă telefonul nu ne încântă în mod deosebit, poate în afară de cameră și design, ei bine platforma ne-a făcut o impresie plăcută. BlackBerry Q10 aduce în plus o tastatură QWERTY, este compatibil 4G iar prețul sau la Orange este de 249 euro, cu abonament Pantera 39 pe 24 de luni.

Terminalul adopta o tastatură clasică BlackBerry care a primit un design fresh și oferă și un ecran touch OLED de 3.1 inch. Telefonul măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește 139 vde grame și suporta o rezoluție de 720 x 720 pixeli. Alte dotări includ 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, slot microSD, camera de 8 megapixeli în spate și camera frontală de 2 MP. Telefonul este dotat cu CPU TI OMAP 4470 dual core de 1.5 GHz și port HDMI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×