"Huawei, cel mai mare producător smartphone din lume până în 2020" prezice CEO-ul companiei, Yu Chengdong

8.607 ori
<b>"Huawei, cel mai mare producător smartphone din lume până în 2020" prezice CEO-ul companiei, Yu Chengdong</b>Huawei a crescut în ultimii 2 ani cât alţii în 10, mulţumită investiţiilor sale în zona smartphone şi a telefoanelor tot mai inovatoare şi lipsite de compromisuri. S-a trecut de ceva vreme de sută de milioane de telefoane livrate pe an, iar acum Huawei..

Huawei a crescut în ultimii 2 ani cât alţii în 10, mulţumită investiţiilor sale în zona smartphone şi a telefoanelor tot mai inovatoare şi lipsite de compromisuri. S-a trecut de ceva vreme de sută de milioane de telefoane livrate pe an, iar acum Huawei vrea să ia locul Samsung în ierarhia producătorilor de smartphone-uri.

Prima tresărire a fost anul trecut, când pentru puţin timp Huawei a luat locul Apple în top 3 producători smartphone, urcând pe locul 2 după Samsung. Apple a revenit înapoi pe 2, dar pentru scurt timp, pentru că în 2018 Huawei s-a instalat comod pe ocul secund. În luna aprilie a acestui an, CEO-ul Huawei, Yu Chengdong se declară încântat de perspectiva de a fi pe locul 2 şi a depăşi Apple.

Acum că Huawei a evoluat atât de rapid, ţinteşte spre locul întâi. Oficialul a luat din nou cuvântul în cadrul unei conferinţe recente şi a menţionat că anul viitor ecartul dintre locul întâi (Samsung) şi Huawei va fi extrem de mic şi sunt şanse chiar la egalitate. CEO-ul a concluzionat că sunt şanse mari ca anul 2020 să îi prindă pe cei de la Huawei pe locul întâi între producătorii de telefoane.

Povestea începea în 2010, când Huawei producea primul său telefon Android sub brand propriu IDEOS, la suma de 60 de euro. Acum am ajuns la telefoane de 1000 de euro, mulţi premiate pentru optică şi design. Totul ţine acum de ascensiunea Huawei în Vest, unde este privită cu ochi critici de americani şi britanici şi blocată la tot pasul. Dacă Huawei găseşte o modalitate de a intra pe acele pieţe şi reuşeşte să aibă premiere 5G, menţinând şi calitatea camerelor, locul 1 e realizabil în 2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×