[UPDATE 23:08 15.10.2018 - A reapărut clipul șters pe YouTube] - Huawei Mate 20 Pro primeşte unboxing înainte de lansare, scos imediat de pe Internet; Avem totuşi detalii

4.294 ori
<b>[UPDATE 23:08 15.10.2018 - A reapărut clipul șters pe YouTube] - Huawei Mate 20 Pro primeşte unboxing înainte de lansare, scos imediat de pe Internet; Avem totuşi detalii</b>În nici 24 de ore ar trebui să îl vedem pe Huawei Mate 20 Pro devenind oficial, cu tot cu al său Bokeh Video, spate albastru în degrade şi cameră pătrată. Până atunci apare una dintre ultimele scăpări, care presupune un video de unboxing, care a ajuns..

În nici 24 de ore ar trebui să îl vedem pe Huawei Mate 20 Pro devenind oficial, cu tot cu al său Bokeh Video, spate albastru în degrade şi cameră pătrată. Până atunci apare una dintre ultimele scăpări, care presupune un video de unboxing, care a ajuns pe Internet şi a fost dat jos rapid. Au rămas totuşi capturile imortalizate…

Un YouTuber prea zelos a postat un video de unboxing, în care vedem destul de clar telefonul, cu tot cu cameră pătrată şi ecranul cu muchii foarte înguste. Bretonul mi se pare foarte lat, chiar şi după seria de randări ajunsă pe web. Avem un cititor de amprente integrat în ecran şi activabil în mod sleep, din câte se pare. De îndată ce apăsaţi pe ecran cu degetul apare un icon pentru această funcţie.

Huawei Mate 20 Pro primeşte unboxing înainte de lansare, scos imediat de pe Internet; Avem totuşi detalii

Vedem şi homescreen-ul cu un EMUI nu foarte diferit de ce am primit pe Huawei P20 Pro. Poate doar nuanţele iconurilor să fie ceva mai vii. Remarcăm şi brandingul Leica pe panoul din spate, dar şi o punguliţa cu adaptorul USB Type-C către 3.5 mm. Huawei Mate 20 Pro este aşteptat să debuteze mâine, pe 16 octombrie, alături de Huawei Mate 20X şi Mate 20 cel normal. Recent am aflat că Mate 20X ar putea chiar veni cu stylus la pachet.

Huawei Mate 20 Pro Back

Au scăpat şi preţurile acestor telefoane, cu sume gravitând în jurul a 999 euro pentru Mate 20 Pro. În ultimele zile am avut şi detalii despre cameră, cu tot cu rezoluţii, zoom şi alte funcţii ale celor 3 senzori.

Huawei Mate 20 Pro front

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×