Huawei Mate 30 Pro primeşte un unboxing, fotografii hands-on; Ar filma în slow-motion la 7680 fps

2.757 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro primeşte un unboxing, fotografii hands-on; Ar filma în slow-motion la 7680 fps</b>Leak-urile lui Huawei Mate 30 Pro nu mai sunt cu picătura, ci cu şuvoiul şi după ce am văzut câteva nuanţe în care va sosi terminalul, trecem la lucruri serioase. E vorba despre un unboxing în faţa camerei, fotografii hands

UPDATE: Descoperim că într-adevăr noul flagship Huawei este capabil de captură video slow-motion la 7680 fps și nu de filmare 8K precum se vehicula în ultimele zile.

ARTICOL INIȚIAL:

Leak-urile lui Huawei Mate 30 Pro nu mai sunt cu picătura, ci cu şuvoiul şi după ce am văzut câteva nuanţe în care va sosi terminalul, trecem la lucruri serioase. E vorba despre un unboxing în faţa camerei, fotografii hands on şi detalii despre un nou mod de captură video, plus câteva clipuri teaser de la Huawei. Să le luăm pe rând!

Huawei Mate 30 Pro

Începem cu unboxing-ul, care are doar 33 secunde, dar dezvăluie ce era mai important. Vedeam cutia neagră a telefonului şi menţiunea "Supersensing Cine Camera", aluzie la noua cameră Cine de 40 mpx din spate. Din câte ştiu ar fi camera ultra wide cu unghi de 120 de grade. În acelaşi unboxing vedem şi ecranul tip "cascadă", incredibil de curbat pe laturi şi la unghi cum am văzut doar la Vivo NEX 3.

Practic nu ai deloc muchii laterale. Privit din lateral telefonul îşi dezvăluie în continuare o parte din ecranul curbat, cum se întâmplă la modelele Galaxy S Edge. Vedem şi că textura spatelui din sticla e diferită de textura inelului din jurul camerei, care prinde câteva linii în bătaia luminii.

Apoi aflăm că Huawei Mate 30 Pro va veni cu suport pentru filmarea la rezoluție 8K (7680), cu toate că inițial cifra 7680 era asociată cu filmarea în format slow-motion. Rămâne să ne lămurim pe 19 septembrie exact cum stau lucrurile la acest capitol. Apoi avem fotografia hands on de mai jos care dezvăluie o abordare mult mai mata decât ne aşteptăm şi culori mult mai întunecate decât păreau în randari.

Huawei Mate 30 Pro

Iar acel albastru-bleu pare să fie mai degrabă un soi de Breathing Crystal 2 combinat cu Aura Glow de la Galaxy Note 10. Sincer să fiu camerele arată mult mai inestetic în realitate decât în randari, dar măcar nu par să fie protuberanţe aici.

Şi nici măcar nu s-au terminat scăpările! Huawei a postat o serie de clipuri promo pentru seria Mate 30, făcând aluzie la controlul volumului prin feedback haptic şi butoane virtuale. Practic e confirmarea că nu vom avea butoane fizice pe Huawei Mate 30 Pro, din cauza ecranului prea curbat pe margini, ca şi la Vivo NEX 3. Cu toate acestea, în clipurile hands-on de mai sus apare butonul portocaliu power/unlock, semn că așteptăm o lămurire.

Al doilea clip promo face aluzii la control prin gesturi în aer, în stilul celor pe care le aşteptăm la Google Pixel 4. Aici intră în scenă cei 3 senzori mari văzuţi în bretonul din zona frontală a terminalului.

Încheiem cu un clip de prezentare pentru încărcarea wireless, care ar trebui să ajunga la 27W pe Huawei Mate 30 Pro. În acest ritm ne mai lipsesc doar mostrele foto realizate cu telefonul şi cred că suntem la zi cu scăpările.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×