Huawei pregătește o variantă upgrade de Honor 20, cu noi camere în spate; Honor 20s debutează pe 4 septembrie

740 ori
<b>Huawei pregătește o variantă upgrade de Honor 20, cu noi camere în spate; Honor 20s debutează pe 4 septembrie</b>Cu toate că viitorul este incert, Huawei continuă să pregătescă noi telefoane pentru debut pe piața din China acolo unde îl așteptăm la început de septembrie pe Honor 20S. După cum ne dă de înțeles și denumirea sa

Cu toate că viitorul este incert, Huawei continuă să pregătescă noi telefoane pentru debut pe piața din China acolo unde îl așteptăm la început de septembrie pe Honor 20S. După cum ne dă de înțeles și denumirea sa, avem de-a face cu o variantă upgrade pentru Honor 20 - telefon al cărui debut comercial a fost problematic, fiind amânat câteva luni bune până la primirea licenței Android pentru utilizarea serviciilor Google și vânzarea pe piață.

Honor 20s

Revenind la Honor 20S, descoperim că acesta va fi destul de similar lui Honor 20, dar va adopta un setup de camere foto ceva mai diferit în spate și configurații de stocare noi. Modulul va include acum un senzor principal de 48 megapixeli, unul secundar de 8 megapixeli pentru captura ultra-wide și unul de 2 mpx pentru bokeh sau macro (încă nu se știe exact).

Telefonul a fost deja certificat de către TENAA și restul dotărilor rămân neschimbate, de la ecranul IPS LCD de 6.26 inch cu rezoluție FHD+, la bateria de 3650 mAh cu suport pentru alimentare la 20W și până la procesorul Kirin 980. O noutate va fi reprezentată totuși de apariția unor configurații cu până la 12 GB RAM și 256 GB stocare.

Precomenzile vor începe de astăzi în China, iar livrările din 4 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×