Huawei realizează un sondaj cu privire la aplicaţiile third party preinstalate; Vreţi să scăpaţi de bloatware?

1.114 ori
<b>Huawei realizează un sondaj cu privire la aplicaţiile third party preinstalate; Vreţi să scăpaţi de bloatware?</b>Ultimele 5 recenzii de terminale Huawei pe care le-am realizat &icirc;n 2015 au ceva &icirc;n comun: faptul că Huawei P8, P8 Lite, Honor 6, Honor 6 Plus şi Mate S suferă de bloatware. Toate 5 au aplicaţii third party preinstalate &icirc;n cantităţi...

Ultimele 5 recenzii de terminale Huawei pe care le-am realizat în 2015 au ceva în comun: faptul că Huawei P8, P8 Lite, Honor 6, Honor 6 Plus şi Mate S suferă de bloatware. Toate 5 au aplicaţii third party preinstalate în cantităţi destul de mari. Ei bine se pare că Huawei începe să ia măsuri în această privinţă.

Trendul a devenit răspândit după ce Samsung anunţa în acest an faptul că va permite dezinstalarea majorităţii aplicaţiilor ce vin cu telefoanele sale Galaxy. Şi Tim Cook a făcut o aluzie cu privire la faptul că pe viitor aplicaţiile de pe terminalele Apple vor putea fi dezinstalate. Sub numele de "Huawei Listens: Preinstalled Apps", compania chineză a publicat o întrebare cu 3 răspunsuri sub formă de sondaj.

Întrebarea e "Sunteţi OK cu aplicaţiile third party preinstalate pe telefonul vostru Android?". Răspunsurile posibile sunt acestea:

  • Da, sunt OK cu aplicaţiile third party
  • Nu îmi pasă, câtă vreme le pot dezinstala
  • Nu, vreau doar aplicaţiile standard Google

Există şi opţiunea de a lista ce aplicaţii vreţi să păstraţi pe Android. Personal aş scăpa de folderele de jocuri, de aplicaţiile de productivitate de tip Office şi de diferite aplicaţii anonime de socializare. Şi aplicaţiile Google au devenit deja exagerate cantitativ, mai ales că m-am trezit cu o aplicaţie Street View instalată din senin zilele trecute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×