Preşedintele chinez, Xi Jinping vizitează SUA şi primeşte cadou la sosire un telefon ZTE Axon

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.080 ori
<b>Preşedintele chinez, Xi Jinping vizitează SUA şi primeşte cadou la sosire un telefon ZTE Axon</b>Preşedintele chinez, Xi Jinping a realizat &icirc;n această săptăm&acirc;nă o vizită &icirc;n SUA, &icirc;ncep&acirc;nd cu oraşul Seattle, ocazie cu care a primit un smartphone cadou. Ne-am fi aşteptat la un produs pur american, precum un iPhone,...

Preşedintele chinez, Xi Jinping a realizat în această săptămână o vizită în SUA, începând cu oraşul Seattle, ocazie cu care a primit un smartphone cadou. Ne-am fi aşteptat la un produs pur american, precum un iPhone, dar în mod interesant oficialul de stat a primit un ZTE Axon.

Nu e prima oară când şeful de stat are parte de un telefon cadou, o întâlnire cu Vladimir Putin din toamnă anului trecut aducându-i lui Xi Jinping un telefon rusesc YotaPhone 2 drept dar. Preşedintele se află în funcţie din 2013 şi bănuiesc că în anii rămaşi de preşedinţie va strânge o colecţie frumoasă de handseturi din ţările vizitate. ZTE Axon este unul dintre cele mai arătoase telefoane ale brandului chinez, în special prin stilizarea difuzoarelor frontale şi a spatelui.

Preşedintele chinez, Xi Jinping vizitează SUA şi primeşte cadou la sosire un telefon ZTE Axon

Se simt aici influenţe orientale şi un plus este şi acea porţiune din piele (sau imitaţie de piele) din zona superioară, deasupra camerei duale. Dacă îmi amintesc bine, am fost surprinşi să vedem o versiune de ZTE Axon lansată în SUA înainte de Europa şi înainte de IFA, semn că firma chineză vrea să cucerească piaţa nord americană. Având în vedere şi evoluţia fuziunii Lenovo-Motorola, apropierea Chinei de SUA e mai clară ca oricând... asta dacă nu luăm în calcul scandalurile de spionaj.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×