Iată câștigătorul telefonului Allview X2 Twin, după extragerea prin random.org (Video)

1.304 ori
<b>Iată câștigătorul telefonului Allview X2 Twin, după extragerea prin random.org (Video)</b>Seria concursurilor Mobilissimo.ro continuă, iar azi vă putem spune cine a câștigat smartphone-ul Allview X2 Twin. Extragerea a avut loc pe 25 octombrie seara, prin random.org, iar fericitul câștigător este Bobe Ionuț Gabriel din Comuna...

Seria concursurilor Mobilissimo.ro continuă, iar azi vă putem spune cine a câștigat smartphone-ul Allview X2 Twin. Extragerea a avut loc pe 25 octombrie seara, prin random.org, iar fericitul câștigător este Bobe Ionuț Gabriel din Comuna Văcărești, județul Dâmbovița.

în total au existat 309 înscrieri valide pentru aceste smartphone cu dublă fațetă din sticlă, care costă 999 lei. Puteți vedea extragerea sub formă de clip video mai jos, iar în cazul în care nu e familiar acest model, aflați că el este un handset cu ecran de 5 inch și cu grosime de 7.95 mm. Telefonul vine cu un procesor octa core MediaTek, 1 GB RAM, 8 GB stocare, camera de 8 MP în spate și camera selfie de 2 MP.

El include și o baterie de 1920 mAh, care la testul nostru a oferit 5 ore și 56 de minute de playback video HD. X2 Twin rulează OK jocurile cu grafică 3D, are un display bun pentru prețul sau și are același senzor de cameră de pe Nexus 5, conform researchului realizat de mine. Acest telefon are și avantajul lipsei de lag și al faptului că rulează Android cu interfața stock. Aici puteți citi recenzia să completă, iar legat de preț găsiți informații actualizate aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×