Motorola Nexus 6 confirmat pentru lansare de Vodafone UK, va sosi probabil și prin Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.902 ori
<b>Motorola Nexus 6 confirmat pentru lansare de Vodafone UK, va sosi probabil și prin Vodafone România</b>Contul de Twitter Vodafone UK a confirmat sosirea lui Motorola Nexus 6 în oferta sa în curând, deci ne așteptăm și că Vodafone România să aducă terminalul în portofoliul său în curând.&nbsp; &nbsp; Cu puțin timp în urma aflăm că Nexus 6...

Contul de Twitter Vodafone UK a confirmat sosirea lui Motorola Nexus 6 în oferta sa în curând, deci ne așteptăm și că Vodafone România să aducă terminalul în portofoliul său în curând.

Cu puțin timp în urma aflăm că Nexus 6 e disponibil la precomanda prin Quickmobile.ro, la prețul de 2.699 lei și vine pe alb sau negru. Acest telefon a fost anunțat oficial cu 2 săptămâni în urmă, inaugurând Android 5.0 Lollipop și fiind și primul phablet din gama Nexus. Handsetul va sosi în magazine în această lună și vine cu slot nano SIM, ecran Quad HD de 5.96 inch și aparent și rezistența parțială la contactul cu apă.

Telefonul integrează 3 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare și o cameră de 13 megapixeli cu stabilizare optică și captura video 4K. La interior avem un procesor quad core Snapdragon 805 și o baterie de 3220 mAh. Dacă îmi permiteți o predicție, pot spune că mă aștept ca Nexus 6 să aibă un preț de 200 de euro cu abonament pe 2 ani la Vodafone, sau chiar o sumă mai mică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×