Telefon trecut ca prin inel: Vivo ar lucra la un smartphone cu grosime de doar 3.8 mm, conform unui teaser

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.807 ori
<b>Telefon trecut ca prin inel: Vivo ar lucra la un smartphone cu grosime de doar 3.8 mm, conform unui teaser</b>Cu o săptămână în urma descopeream că Oppo&nbsp;lucrează la un telefon cu grosime de doar 4 mm, conform unor zvonuri și teasere și iată că miza crește azi, când descoperim că și Vivo are un proiect similar. E vorba despre un handset cu...

Cu o săptămână în urma descopeream că Oppo lucrează la un telefon cu grosime de doar 4 mm, conform unor zvonuri și teasere și iată că miza crește azi, când descoperim că și Vivo are un proiect similar. E vorba despre un handset cu grosime de doar 3.8 mm, conform unei serii de teasere și detalii apărute pe web.

Până ce apar aceste modele "anorexice" campion rămâne Gionee Elife S5.1, cu grosimea de 5.1 mm și disponibil și la noi în țara drept Allview X2 Soul Mini. Imaginile pe care le vedeți în acest articol au apărut recent pe rețeaua de socializare chineză Weibo și prezintă handsetul din profil. Telefonul e comparat din lateral cu iPhone 5 și iPhone 5s, care măsoară 7.6 mm în grosime, deci dublu față de acest model.

Telefon trecut ca prin inel: Vivo ar lucra la un smartphone cu grosime de doar 3.8 mm, conform unui teaser

Nu avem și alte detalii la pachet cu teaserele, dar ne așteptam să fim surprinși. Bătălia de a produce telefoane cât mai subțiri ar putea fi futila, atunci când rezistenta acestora devine o problemă, că în cazul lui iPhone 6 Plus. Oppo a luat totuși măsuri, cu un aliaj dintre litiu și aluminiu, deci mă aștept să vedem un material care va putea rezista la stresul potențialelor îndoiri. Poate oțelul într-o formă... lite?

Cel mai subtire telefon din lume

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×