Iată cum arată funcțiile camerei de pe telefonul BlackBerry Classic

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 749 ori
<b>Iată cum arată funcțiile camerei de pe telefonul BlackBerry Classic</b>în aceste zile finalizam recenzia telefonului BlackBerry Passport, care vă pot spune de pe acum că nu prea ne-a impresionat pe partea foto. între timp, se pare că modelul BlackBerry Classic, care e ceva mai accesibil ca preț oferă o cameră destul...

în aceste zile finalizam recenzia telefonului BlackBerry Passport, care vă pot spune de pe acum că nu prea ne-a impresionat pe partea foto. între timp, se pare că modelul BlackBerry Classic, care e ceva mai accesibil ca preț oferă o cameră destul de OK, pentru cerințele utilizatorului modern.

Printre altele, acest model vine și cu funcția Panorama, care sper eu că arată mai bine decât pe BlackBerry Passport. Acela realizeaza panorame destul de blurate și nu prea late. Există și un mod Time Shift, cu suport offline, care capturează o serie de fotografii în rafală și apoi va permite să alegeți cadrul ideal cu o fața zâmbitoare sau alte aspecte ale subiecților fotografiați. Există și posibilitatea de editare foto ulterioară pentru a alege fața dorită.

Avem parte și de Timer, HDR, captura în rafală (Burst) și există posibilitatea de a folosi tastatura fizică și butoanele navigaționale pentru a realiza fotografii. Astfel, se poate declanșa mecanismul de fotografiere folosind trackpadul, butonul space, butoanele de volum și evident prin touch. Telefonul BlackBerry Classic costa în jur de 449 dolari.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×