Iată cum poți instala noul Android 2.3.4 pe Samsung Nexus S!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.484 ori
<b>Iată cum poți instala noul Android 2.3.4 pe Samsung Nexus S!</b>Samsung Nexus S a fost unul dintre terminalele Android care ne-au impresionat plăcut în acest an și iată că acest model este și primul care primește actualizarea Android 2.3.4. Totuși, în vreme ce Google ne anunță că softul va sosi în...

Samsung Nexus S a fost unul dintre terminalele Android care ne-au impresionat plăcut în acest an și iată că acest model este și primul care primește actualizarea Android 2.3.4. Totuși, în vreme ce Google ne anunță că softul va sosi în următoarele săptămâni, îl puteți instala manual mai devreme, folosind micul ghid de mai jos.

Trebuie menționat din start că avem și un motiv bun pentru această instalare: Android 2.3.4 aduce funcția de video chat în Google Talk pe acest telefon. Cei de la Android Central au descoperit fișierul oficial necesar pentru actualizare, pe care îl veți descărca de aici. Apoi va trebui să mutați acest fișier în rădăcina spațiului de stocare de pe Nexus S pentru ca apoi să închideți telefonului.

La reboot intrați în bootloader ținând butonul pentru volum ridicat apăsat atunci când porniți handsetul. Apoi, folosind tastele pentru volum veți alege modul "Recovery" din listă și veți folosi butonul ON/OFF pentru a-l selecta. Un triunghi își va face apariția pe ecran, moment în care veți ține apăsat butonul ON/OFF și îl veți apăsa simultan pe cel pentru creștere a volumului audio.

Va apărea o listă de opțiuni și veți putea în sfârșit alege fișierul descărcat mai sus pentru a actualiza telefonul la versiunea Android 2.3.4. Ei bine după toate aceste operațiuni ar trebui să aveți la dispoziție cel mai nou Android și funcția de apelare video menționată anterior. Dacă ați găsit vreun bug sau vreo problemă, aveți la dispoziție secțiunea Comentarii de mai jos.

Atenție! Instalând Android 2.3.4, nu veți mai avea acces la root-ul telefonului, în caz că-l aveți rootat!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×