Iată o presupusă baterie de iPhone 6, cu capacitate de 1810 mAh

Autor:  | Publicat în:  Apple 838 ori
<b>Iată o presupusă baterie de iPhone 6, cu capacitate de 1810 mAh</b>Aflam chiar azi ca bateriile de pe noile modele iPhone vor măsura doar 2 mm în grosime, față de cei 3 mm în cazul modelelor iPhone 5/5s și iată că deja avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei noi baterii. Ea este prezentată în imaginea de...

Aflam chiar azi ca bateriile de pe noile modele iPhone vor măsura doar 2 mm în grosime, față de cei 3 mm în cazul modelelor iPhone 5/5s și iată că deja avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei noi baterii. Ea este prezentată în imaginea de mai jos.

Privim cu precauție scăparea, deoarece e foarte ușor să falsifici poze de acest gen. Se pare că unitatea din imagine are o capacitat e de 1810 mAh, după ce în prealabil auzisem zvonuri și despre baterii de 2500 mAh pe noile modele de handseturi Apple. Cei de la nowhereelse.fr au pus mâna pe fotografie și afirma că ea reprezintă o baterie de iPhone 6 de 4.7 inch. Aceata sursa de alimentare reprezintă un upgrade față de bateria de 1560 mAh de pe iPhone 5s, dar nu un salt uriaș.

De remarcat și că majoritatea telefoanelor Android de exemplu au baterii de peste 2000 mAh în ziua de azi, deci va fi interesant cum va folosi Apple o capacitate teoretic mică după standardele actuale. Un studiu recent a arătat că posesorii de iPhone ar prefera o baterie mai mare pe terminalele lor, decât un display mai mare, dar știm cu toții că Apple nu se ia după studii, ci creează trenduri.

Ar fi interesant să vedem și un mod special de Power Saving pe noul iPhone, măcar la nivel cu cel de pe Galaxy S5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×