Iată primele reclame la iPad Mini și noul Smart Cover (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.044 ori
<b>Iată primele reclame la iPad Mini și noul Smart Cover (Video)</b>Pe lângă numeroasele noi device-uri prezentate de Apple aseară, gigantul din Cupertino a lansat și un nou Smart Cover, ideal pentru noul iPad Mini. în stilul clasic Apple am primit și două noi clipuri promoționale, pe care le vedeți mai jos, unul...

Pe lângă numeroasele noi device-uri prezentate de Apple aseară, gigantul din Cupertino a lansat și un nou Smart Cover, ideal pentru noul iPad Mini. în stilul clasic Apple am primit și două noi clipuri promoționale, pe care le vedeți mai jos, unul pentru iPad Mini și unul pentru Smart Cover-ul special al noii tablete.

E impropriu spus "reclama" pentru primul clip, care e mai degrabă un video promoțional care arăta cum s-a născut ideea de iPad Mini și care sunt procesele din spatele producției sale. Discursul începe cu Jony Ive, geniul cu creionul, dacă pot spune așa, omul care a proiectat iPod-ul și iMac-ul. Observați în clip cât de portabil e terminalul și dacă în urmă cu câteva luni se afirma că Steve Jobs ar fi fost împotriva acestei idei, mi-l imaginez acum pe scenă aseară făcând o glumă că s-a răzgândit... din păcate el nu mai este printre noi.

Se observă clar în acest clip cât spațiu câștigăm pe ecran față de o tabletă de 7 inch cu Android și numai în aplicația Facebook se remarcă o încărcare perfectă a tuturor funcțiilor de socializare. Facetime HD arată bine, tableta e ultrasubtire la 7.2 mm, totul pare excelent. Cât despre noul Smart Cover pentru iPad Mini, acesta vine în 6 culori diferite și se atașează perfect la tableta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×