Încă o serie de randări Surface Phone prezintă un terminal ceva mai finisat cu port USB Type-C

818 ori
<b>Încă o serie de randări Surface Phone prezintă un terminal ceva mai finisat cu port USB Type-C</b>La doar câteva zile de la apariția acelui concept pentru Surface Phone vedem astăzi noi randări ale dispozitivului pe care Microsoft l-ar putea aduce pe piață anul viitor. La prima vedere terminalul pare a fi ceva mai finisat decât în scăpările

În ultima săptămână s-au amplificat fără precedent scăpările legate de Surface Phone şi am văzut atât brevete convingătoare, cât şi randări cam fanteziste. Întâi am fost suspicioşi cu privire la acele brevete, dar acum începem să credem că ne apropiem cu adevărat de lansare. Asta pentru că au apărut randările minuţioase de mai jos.

Surface Phone

În continuare vedem un telefon cu două ecrane, conectate de o balama uşor flexibilă. Este detaliat şi portul USB Type-C, unul extra subţire, menit pentru a păstra handset-ul pe cât de slim se poate. Tot noile randări preluate din brevete vorbesc despre un conector special Surflink, care va conecta cablurile "ribbon" ale fiecărei jumătăţi de device.

Surface Phone

Acele cabluri fac legătura de obicei între ecran şi placa de bază, dar sunt şi unele care conectează camerele şi difuzoarele. Vedem şi micile rotiţe şi angrenaje care pun în mişcare balamaua rotativă dintre ecrane. Cele două suprafeţe din sticlă ar putea fi pliate, pe axa formată de despărţitura dintre ele.

Surface Phone

Dacă vreţi o paralelă pentru acest mecanism, gândiţi-vă la acele poduri peste marile râuri din lume, care se ridică şi se coboară (cu o despărțitură pe mijloc), apoi se unesc și aplatizează când trec maşinile. Volumul de brevete şi leak-uri creşte şi tindem să credem că ne apropiem de o lansare a acestui Surface Phone pliabil.

Surface Phone

Microsoft nu are chiar o prezenţă uriaşă la CES sau MWC, de aceea tind să cred că vor prefera o lansare separată, poate la BUILD în primăvară. Rămâne de văzut şi ce OS va rula acest Surface Phone şi dacă e vorba despre un Windows 10 curat, un Windows 10 S (on ARM), Windows 10 Mobile sau Andromeda.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×