iPhone-urile şi iPad-urile ar putea fi protejate la scăparea pe jos prin electromagneţi

1.181 ori
<b>iPhone-urile şi iPad-urile ar putea fi protejate la scăparea pe jos prin electromagneţi</b>Descoperim astăzi un nou brevet marca Apple, unul care prezintă o modalitate prin care pe viitor iPhone-urile și iPad-urile ar putea fi protejate la scăparea accidentală pe jos printr-un sistem de electromagneți. Din documentele asociate aflăm

Apple are un nou brevet proaspăt dezvăluit, care face aluzie la protejarea de iPhone-uri şi iPad-uri la scăparea pe jos. Se obţine asta prin intermediul electromagneţilor şi avem detalii mai jos.

Nu ar fi prima oară când Apple încearcă metode trăznite de a proteja terminalele sale. Vă reamintesc că în urmă cu câţiva ani firma din Cupertino proiecta chiar un mic motoraş, jetpack sau un soi de paraşută care să împiedice daunele aduse unui telefon când cade pe podea. Pe atunci idealul era să îi schimbe unghiul de cădere încât să ajungă pe spate, nu pe ecran.

Un brevet nou face referire totuşi la electromagneţi plasaţi la interiorul unui iPad sau iPhone (sau pe huse) şi care ar urma să detecteze căderea şi să schimbe poziţia terminalului pentru a încasa cât mai puţine lovituri. Conceptul e complex, implicând o carcasă sau husă plină cu electromagneţi. Rezultatul e masiv, inestetic şi probabil şi incomod, dar ar trebui să scape terminalele de daune.

Evident brevetul rămâne doar un brevet, deci mai avem de aşteptat până la concretizare. Personal consider că ar trebui să se lucreze la folii protectoare mai dure, decât la aşa ceva. Când e vorba de aparate de mii de euro trebuie să iei în calcul şi acel moment nefericit al scăpării. Mai ales că spatele și ecranul de iPhone Xs/Xs Max costă sute bune de euro pentru înlocuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×