Începând de astăzi, Motorola Moto G va fi disponibil și În versiunea Google Play Edition

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.065 ori
<b>Începând de astăzi, Motorola Moto G va fi disponibil și În versiunea Google Play Edition</b>Pe lângă seria de flagship-uri ale momentului, printre care se numără Samsung Galaxy S4 sau HTC One, ce au beneficiat de o ediție specială Google Play, se pare că și Motorola Moto G se alătură acestora. &nbsp; Motorola Moto G GPE aduce o...

Pe lângă seria de flagship-uri ale momentului, printre care se numără Samsung Galaxy S4 sau HTC One, ce au beneficiat de o ediție specială Google Play, se pare că și Motorola Moto G se alătură acestora.

Motorola Moto G GPE aduce o experiență Android OS veritabilă și va fi disponibil la un preț destul de accesibil. Smartphone-ul poate fi achiziționat de pe Play Store, dar din păcate, România nu este una dintre țările în care cei de la Google livrează produsele, așa că nu avem altceva de făcut decât să așteptăm sosirea acestuia pe cale neoficială.

Principalul lucru de care veți beneficia odată cu achiziționarea unui terminal Google Play Edition, vor fi update-urile majore ale sistemului de operare Android, actualizări pe care le veți primi odată cu cele pentru terminalele din seria Nexus.
Motorola Moto G dispune de un display HD de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 sau 16 GB de stocare și o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus și LED Flash. Motorola Moto G va costa 179$ în varianta de 8 GB, respectiv 199$ în varianta de 16 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×