HTC va lansa un PSP Phone? Producătorul ar putea crea un smartphone cu certificare PlayStation

1.141 ori
<b>HTC va lansa un PSP Phone? Producătorul ar putea crea un smartphone cu certificare PlayStation</b>Cu aproximativ un an în urma Sony Ericsson ne oferea în sfârșit device-ul pe care îl așteptasem cu atâta nerăbdare, acel PSP Phone despre care se speculase atât de mult cu luni înainte de debutul său. Este vorba despre Xperia Play, handset care...

Cu aproximativ un an în urma Sony Ericsson ne oferea în sfârșit device-ul pe care îl așteptasem cu atâta nerăbdare, acel PSP Phone despre care se speculase atât de mult cu luni înainte de debutul său. Este vorba despre Xperia Play, handset care în cele din urmă ne-a dezamăgit atunci când am pus mâna pe el și care acum ar putea avea un urmaș produs de... HTC.

Producătorul taiwanez are planuri mari cu privire la segmentul de gaming, urmând să producă un telefon cu certificare PlayStation. Informațiile vin de la obișnuitele surse din cadrul companiei și trebuie să recunosc că nu mă miră această inițiativă, având în vedere că Sony a promis la un moment dat că va licenția tehnologia PlayStation și altor producători de device-uri Android.

Deja avem tabletele Sony cu certificare PlayStation, iar PS Vita OS ar putea ajunge pe smartphone-uri, după cum am aflat la începutul săptămânii. Acum imaginați-vă un HTC Sensation cu procesor quad core, cu upgrade de hardware și cu Android 5.0 Jellybean cu interfața PS Vita aplicată peste. Sună bine, nu-i așa? și dacă mai luăm în calcul și că de la Android 4.0 în sus este oferit pe telefoane și suport pentru joystickuri, consolele portabile au o mare problemă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×