iOS 11 aduce o noutate exclusivă pentru abonații Orange România; primim o funcție de gestionare a resurselor

2.140 ori
<b>iOS 11 aduce o noutate exclusivă pentru abonații Orange România; primim o funcție de gestionare a resurselor</b>Ieri seară s-a dat startul actualizării la iOS 11 pentru toate terminalele iPhone și iPad compatibile, sistem de operare care aduce un feature exclusiv pentru abonații Orange România. Este vorba despre o funcție de gestionare a traficului de date

În cursul zilei de ieri s-a dat și startul actualizării la iOS 11, release ce aduce câteva noutăți importante inclusiv exclusivități pentru abonații Orange România. Aflăm din partea operatorului că această nouă versiune a sistemului de operare vine cu o funcție unică în premieră în România și în exclusivitate pentru abonații Orange. Este vorba despre o funcție specială pentru gestionarea beneficiilor din abonament.

iOS 11 Orange

Vine integrată în meniul de setări și permite afișarea informațiilor legate de consum pentru cartela SIM asociată telefonului, dar și selectarea unor opțiuni ce pot fi activată. Poate fi utilizată doar de către abonații Orange România în tandem cu aplicația Contul Meu Orange astfel încât să avem parte de acces mai ușor la detaliile despre abonament și facturi.

Pentru a putea folosi această funcție trebuie să urmați câțiva pași foarte simpli. Din meniul de setări veți activa Datele Mobile și ulterior alege Data Plans și accepta Termenii și condițiile de utilizare a aplicației utilizare și planuri celulare. În secțiunea Usage veți vedea mai apoi informații despre resursele și consumul pentru abonamentul activ (trafic date, minute, mesaje) și o serie de opțiuni pe care le puteți activa! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×