iOS 9 a Început testarea, conform unor capturi de ecran din Google Analytics

Autor:  | Publicat în:  Apple 420 ori
<b>iOS 9 a Început testarea, conform unor capturi de ecran din Google Analytics</b>Suntem la o distanță bună de debutul lui iOS 9, dar se pare că testarea sa deja a început, conform celor de la Cult of Mac. Compania din Cupertino ar testa deja acest release, evident la nivel intern. &nbsp; Software-ul a apărut în datele analytics...

Suntem la o distanță bună de debutul lui iOS 9, dar se pare că testarea sa deja a început, conform celor de la Cult of Mac. Compania din Cupertino ar testa deja acest release, evident la nivel intern.

Software-ul a apărut în datele analytics pentru o serie de site-uri în ultimele luni, inclusiv Cult of Mac. Dacă Apple își urmează obișnuitele lansări, atunci vom primi un preview pentru iOS 9 în iunie la WWDC 2015, pentru ca apoi lansarea noului iOS să vină la toamnă. Dezvoltatorii vor putea testa versiuni preview ale software-ului mai devreme, probabil la final de vară sau imediat după WWDC.

Cult of Mac a descoperit accesarea site-ului sau de pe iOS 9 începând cu data de 22 noiembrie, în vreme ce site-ul ceh LetemSvetemApplem.eu a început să observe accesările de pe iOS 9 în Google Analytics în această lună. Nu avem încă date despre acest release, dar bănuiesc că modificări subtile de design ar putea să își facă apariția de vreme ce de la iOS 7 încoace mergem tot pe design skeumorphic și minimalism plus gradienți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×